← Nazad

Jelena

Jelena

2 recenzije

Cena

1590din 45min

Dostupnost

uto
sre
čet
pet
sub
ned
pon
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Veštine

Engleski jezik

Konverzacijski engleski

Poslovni engleski

Časovi za uzrast

  • Fakultet

O meni

Da li koristite engleski na poslu? Da li su vam, pored dobrog vladanja jezikom, potrebne i komunikacijske i interkulturalne veštine? Niste sigurni kako da započnete mejl? Na sastancima radije ćutite, iako biste mogli da date doprinos? Da li držite prezentacije na engleskom, ali osećate da tu ima puno prostora za poboljšanja? A najgore je kad treba da se neobavezno proćaska sa klijentom pre sastanka i radije biste odmah prešli na stvar? Sve razumem! I, što je još važnije, imam alate da vam pomognem! Zato što sam diplomirani profesor engleskog jezika i razumem kako poslovni svet funkcioniše ;-) Imam više od jedne decenije iskustva, kako u podučavanju jezika, tako i na različitim pozicijama u medjunarodnim korporacijama. Nudim prilagođenu nastavu engleskog jezika za profesionalce, sa posebnim naglaskom na razvoju poslovnih veština i poboljšanju izgovora. Kao kreator kurseva, razvijam sveobuhvatne materijale za učenje, dizajnirane za unapređenje jezičkih veština u specifičnim industrijama i kontekstima. Moje iskustvo u biznisu obuhvata rad u korisničkom centru jednog globalnog trgovinskog lanca, zatim u međunarodnoj organizaciji za kulturne veze i, na kraju, u američkom IT startapu. Iskustva rada na poziciji projektnog menadžera u IT timu, kao i profesionalca za korisničko iskustvo pružila su mi neprocenjive uvide u jezičke potrebe u različitim sektorima biznisa. Idealan sam profesor za one koji već aktivno koriste engleski jezik, ali žele da unaprede svoj nastup, jasnoću govora i poslovne veštine. Kurs krojim isključivo prema vašim potrebama, koje prethodno detaljno analiziramo. Uz vaše puno angažovanje u mom programu garantujem vam dostizanje cilja koji unapred zajedno odredimo. Radujem se našoj saradnji! napomena o ceni: 1 sat = 2000 din

Obrazovanje

Filološko-umetnički fakultet Kragujevac, Ghent University (Belgium)

Sertifikati

Sertifikat o pohadjanju mentorskog programa “How to Teach Business English” profesorke Jelene Perišić

Recenzije

2 ocena učenika

Ivana Adzic Poljak

Koleginica i ja - koje dolazimo iz IT sektora, dosle smo sa zahtevom sta zelimo i u kojoj oblasti da usavrsavamo nas engleski. Upravo smo to i dobile, Jelena dolazi na cas sa spremnom prezentacijom, gde smo ostale odusevljene nacinom rada, jer upravo gadja sustinu onoga sto se od nje trazi. Znaci jako je bitno da znate sta vam treba - i to cete i dobiti. Imacete materijal od svakog casa, action item-e za svakog ucesnika. Sve pohvale, i samo tako nastavi.

Svjetlana Gajic

Svaka cast za pristup i profesionalnost. Jelena upravo gadja sustinu onoga sto je receno u inicijalnom testu da je potrebno pokriti casovima.