← Nazad

Jelena

Jelena

3 recenzije

Cena

1590din 45min

Dostupnost

pon
uto
sre
čet
pet
sub
ned
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Časovi za uzrast

  • Fakultet

O meni

Da li koristite engleski na poslu? Da li su Vam, pored dobrog vladanja jezikom, potrebne i komunikacijske i interkulturalne veštine? Niste sigurni kako da započnete mejl? Na sastancima radije ćutite, iako biste mogli da date doprinos? Da li držite prezentacije na engleskom, ali osećate da tu ima puno prostora za poboljšanja? A najgore je kad treba da se neobavezno proćaska sa klijentom pre sastanka i radije biste odmah prešli na stvar? Sve razumem! I, što je još važnije, imam alate da Vam pomognem! Kako? Jedinstvenom kombinacijom svog akademskog i profesionalnog znanja. Diplomirani sam profesor engleskog jezika, a imam višegodišnje iskustvo rada u kompanijama različitih profila i zato razumem kako poslovni svet funkcioniše. Formalno obrazovanje stekla sam na Univerzitetima u Kragujevcu i Gentu (kroz program studentske razmene), zatim sam profesionalni put gradila u velikim medjunarodnim kompanijama, paralelno se baveći privatnim predavanjem engleskog jezika odraslima i usavršavanjem u oblasti poslovnog engleskog. Sada sam isključivo fokusirana na predavanje poslovnog engleskog i na tom polju mnogo ulažem u kontinuirano saznavanje i unapredjivanje, pohadjanjem stručnih seminara, edukacijama o izboru materijala i metodama podučavanja, kao i samostalnim istraživanjem, čitanjem i eksperimentisanjem. Moje iskustvo u biznisu obuhvata rad u korisničkom centru jednog globalnog trgovinskog lanca, zatim u međunarodnoj organizaciji za kulturne veze i, na kraju, u američkom IT startapu. Iskustva rada na poziciji projektnog menadžera u IT timu, kao i profesionalca za korisničko iskustvo pružila su mi neprocenjive uvide u jezičke potrebe u različitim sektorima biznisa. Idealan sam profesor za one koji već aktivno koriste engleski jezik, ali žele da ovladaju poslovnim frazama, razlikuju formalan od neformalnog jezika, usvoje kulturu poslovnog izražavanja, kao i da unaprede svoj nastup, samopouzdanje, jasnoću govora i komunikacijske veštine. Prilagođavam nastavu engleskog jezika Vašim profesionalnim potrebama i razvijam sveobuhvatne materijale za učenje, dizajnirane za unapređenje jezičkih veština u Vašoj specifičnoj industriji i kontekstu. Kurs krojim isključivo prema Vašim potrebama, koje prethodno detaljno analiziramo. Uz Vaše puno angažovanje u mom programu garantujem Vam dostizanje cilja koji unapred zajedno odredimo. Radoznala sam, komunikativna (očigledno :D) i volim da radim u vedroj atmosferi, pa je tako i zabava sastavni deo učenja sa mnom ;-) Radujem se našoj saradnji! napomena o ceni: 1 sat = 2000 din Mogući su časovi za dvoje ili grupni časovi, po nižoj ceni.

Obrazovanje

Filološko-umetnički fakultet Kragujevac, Ghent University (Belgium)

Sertifikati

Sertifikat o pohadjanju mentorskog programa “How to Teach Business English” profesorke Jelene Perišić

Recenzije

3 ocena učenika

Ivana Adzic Poljak

Koleginica i ja - koje dolazimo iz IT sektora, dosle smo sa zahtevom sta zelimo i u kojoj oblasti da usavrsavamo nas engleski. Upravo smo to i dobile, Jelena dolazi na cas sa spremnom prezentacijom, gde smo ostale odusevljene nacinom rada, jer upravo gadja sustinu onoga sto se od nje trazi. Znaci jako je bitno da znate sta vam treba - i to cete i dobiti. Imacete materijal od svakog casa, action item-e za svakog ucesnika. Sve pohvale, i samo tako nastavi.

Svjetlana Gajic

Svaka cast za pristup i profesionalnost. Jelena upravo gadja sustinu onoga sto je receno u inicijalnom testu da je potrebno pokriti casovima.