Privatni časovi iz HTML-a i CSS-a

Pretraži predmet ili profesora

Sortiraj po:

2 dostupnih profesora

Šta je CSS?

CSS je jezik za stilizovanje web stranica koji se koristi zajedno sa HTML-om. CSS omogućava precizno definisanje izgleda elemenata na web stranici, uključujući boje, fontove, raspored i mnoge druge vizuelne aspekte. Učenjem CSS-a zajedno sa HTML-om, stičete temeljne veštine potrebne za dizajniranje i razvoj atraktivnih i funkcionalnih web stranica.

Zašto izabrati privatne časove iz HTML-a i CSS-a na EasyPass-u?

  • Prilagođeni programi učenja: Naši kursevi su prilagođeni vašem iskustvu i ciljevima, bez obzira da li ste početnik ili želite da unapredite svoje već postojeće veštine.
  • Iskusni profesori: Naučite od stručnjaka u web razvoju koji će vam pružiti praktična znanja i savete za primenu u stvarnim projektima.
  • Fleksibilnost i pristupačnost: Učite u sopstvenom tempu, birajte vreme časova koje vam najviše odgovara i pristupajte materijalima sa bilo kog mesta.

Šta ćete naučiti zavisi od vašeg dogovora sa profesorom

  • Osnove HTML-a i CSS-a: Upoznajte se sa strukturom i osnovama HTML-a, kao i sa CSS selektorima, svojstvima i vrednostima.
  • Dizajniranje web stranica: Naučite kako da koristite HTML i CSS za kreiranje atraktivnih layout-a, navigacije, formi i odzivnih dizajna prilagođenih različitim uređajima.
  • Napredne tehnike: Produbite znanje o CSS preprocesorima kao što su SASS ili LESS, CSS Gridu i Flexboxu za složenije rasporede.
  • Optimizacija i best practice: Savladajte tehnike za optimizaciju vašeg koda, učenje o best practices u web dizajnu i razvoju, kao i pristupačnosti weba.

Kako se prijaviti? Posetite EasyPass i istražite profile naših profesora specijalizovanih za HTML i CSS. Odaberite profesora koji najbolje odgovara vašim potrebama i zakazite svoj prvi čas.

Povezani kursevi:

Započnite svoj put u svetu web razvoja sa privatnim časovima iz HTML-a i CSS-a na EasyPass platformi i korak po korak ovladajte veštinama koje će vas učiniti sposobnim za kreiranje profesional