¡Vamos a aprender español juntos! Hajde da zajedno učimo španski jezik!

Otvorite vrata ka novim jezičkim i kulturnim horizontima. Doživite radost učenja i istražite bogatstvo španskog jezika. Učenje španskog jezika nije samo sticanje novih veština, već i otvaranje vrata ka fascinantnoj hispanskoj kulturi.

privatni casovi za sve uzraste

Časovi su isključivo individualni i online.

Profesor posvećen isključivo vama, bez gubljenja vremena u grupama. Naučite samo ono što želite i što vam je potrebno.

U terminima kada vama odgovara

Možete zakazati časove onda kada vama odgovara, bez obzira na to da li ste zaposleni, student ili imate drugačije obaveze. Učenje španskog jezika ne mora biti opterećujuće - mi vam omogućavamo da učite na vaš način i u vašem ritmu.

Moguća zamena profesora

Ukoliko smatrate da bi vam drugi profesor više odgovarao, moguće je tražiti zamenu.

Španski jezik je jedan od najrasprostranjenijih jezika na svetu, sa preko 460 miliona ljudi koji ga govore kao maternji jezik. Bez obzira da li želite da putujete u špansko govorno područje, proširite svoje jezičke veštine ili se upustite u novu kulturu, učenje španskog jezika može vam pružiti izuzetno bogato iskustvo.

Naši časovi će vam omogućiti da upoznate špansku književnost, umetnost, muziku i tradicije. Otkrićete bogatu istoriju i raznolikost španskog govornog područja, od šarmantne Španije do živopisne Latinske Amerike.

Standardni paketi časova - A1, A2, B1, B2, C1

Časovi koji kombinuju sve - govor, čitanje, pisanje, gramatiku. Koristeći realne situacije i vama zanimljive oblasti napredujte bez napora.

Konverzacijski španski jezik

Progovorite brzinom španskih serija. Bez obzira da li želite da putujete u špansko govorno područje, proširite svoje jezičke veštine ili se upustite u novu kulturu, naši stručni profesori će vam pomoći da steknete samopouzdanje u govoru i razumevanju.

Da li mogu da platim u ratama?

Da! Nudimo mogućnost plaćanja u ratama! Za više informacija popunite formu OVDE

STANDARD PAKETI:

Mali paket 150e - 10 časova

Ovaj paket je dizajniran za one koji žele brzi start i osnovno poznavanje jezika. Sa 10 individualnih časova online nastave, dobićete temeljne jezičke veštine i osnove komunikacije na željenom jeziku. Bilo da želite da se upoznate sa osnovnim frazama ili da obnovite svoje znanje, ovaj paket će vam omogućiti solidan početak u vašem jezičkom putovanju.

popularno

Srednji paket 280e- 20 časova

Ovaj paket pruža priliku za proširenje vašeg jezičkog znanja i jačanje veština. Sa 20 časova individualne online nastave, imaćete više vremena za praktikovanje govora, unapređivanje slušanja i usavršavanje gramatičkih struktura. Ovaj paket je pogodan za one koji žele da postignu srednji nivo jezičke kompetencije i steknu samopouzdanje u komunikaciji na željenom jeziku.

Veliki paket 360e- 30 časova

Ovaj paket je namenjen ambicioznijim polaznicima koji žele temeljno usvajanje jezika i postizanje visokog nivoa veština. Sa 30 individualnih online časova, imaćete priliku da produbite razumevanje jezika i poboljšate izražavanje. Ovaj paket je idealan za one koji žele da dostignu viši nivo samostalnosti i tečnosti u govoru na željenom jeziku.

Da budete 100% sigurni

Možete otkazati paket u svakom trenutku tokom trajanja paketa! Iako do sada nismo imali ni jedan zahtev kao što je ovaj, stojimo na raspolaganju da otkažete paket u svakom trenutku!

Dodatni benefiti paketa su:

✅ Nastava se odvija u formi individualnih časova "1 na 1"

✅ U virtuelnoj, Easy učionici se održava nastava online, sa prisustvom profesora.

✅ U ponudi imamo pakete časova engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog i francuskog jezika.

✅ Časovi su dostupni za sve nivoe učenja, od A1 do C1.

✅ Početak nastave je fleksibilan i može biti tokom cele kalendarske godine, prema vašem izboru.

✅ Termin nastave se usklađuje sa vašim potrebama, uzimajući u obzir trenutno dostupne termine i raspored.

✅ Preporučeni tempo rada je 2 ili 3 puta nedeljno, po 60 minuta.

✅ Možete odabrati trajanje kursa od 10, 20 ili 30 termina, u skladu sa vašim ciljevima.

✅ Nastavu izvode profesori sa višegodišnjim iskustvom.

Imate pitanje?

Pišite nam na [email protected] Ili pozovite
060/62-05-414; 063/11-26-482