Privatni časovi iz Jave

Pretraži predmet ili profesora

Sortiraj po:

6 dostupnih profesora

Ovladajte Javom na EasyPass

Privatni časovi iz Jave na EasyPass platformi su idealan način da ovladate ovim moćnim programskim jezikom. Bilo da ste početnik ili napredni programer, naši iskusni profesori su tu da vas vode kroz sve od osnovnih principa do naprednih koncepta objektno orijentisanog programiranja.

Šta je Java?

Java je visokonivojski, robustan i siguran programski jezik koji omogućava razvoj platformski nezavisnih aplikacija. Široko se koristi za razvoj web, mobilnih i desktop aplikacija, kao i za velike sisteme na nivou preduzeća.

Java vs. JavaScript: razumevanje razlike

Iako imaju slična imena, Java i JavaScript su znatno različiti. Java je programski jezik koji zahteva JRE za izvršavanje aplikacija, dok je JavaScript skriptni jezik koji se uglavnom koristi za dinamičke web stranice i aplikacije na klijentskoj strani.

Zašto izabrati časove Jave na EasyPass?

  • Personalizovani pristup učenju koji odgovara vašem tempu i stilu
  • Praktično učenje kroz realne projekte i zadatke
  • Pristup najnovijim alatima i tehnologijama u Java ekosistemu

Unapredite svoje programerske veštine

Uz EasyPass, steknite ne samo teorijsko znanje, već i praktične veštine koje su vam potrebne da postanete uspešan Java programer i izgradite svoju karijeru u IT industriji.

Započnite svoj put u Javi

Nemojte čekati. Zakažite svoje privatne časove Jave na EasyPass danas i napravite prvi korak ka uspehu u svetu programiranja.

Istražite i druge programerske časove

Pogledajte i druge online časove programiranja koji mogu upotpuniti vaše znanje i veštine: