Česta pitanja


Prednosti platforme?

1. Kome je namenjen EasyPass?

EasyPass je online platforma namenjena svima koji imaju relevantno znanje iz neke oblasti i žele da drže privatne časove i onima koji žele da brzo i lako nađu profesora i zakažu privatni čas. Plaftforma omogućava brzo povezivanje i zakazivanje.
Profesori sami biraju kako će držati časove: online, u svom prostoru kod učenika.Ukoliko se časovi održavaju uživo, profesor će navesti opštinu, naselje gde održava čas. ( lokaciju na kojoj zeli da drzi privatne casove)
Pošaljite mail na support@easypass.rs i rado ćemo Vam pomoći.

Pitanja profesora

1. Kako da se registrujem kao profesor?

Klikom na prozor Registracija profesora, otvara Vam se formular koji treba da popunite. Nakon toga profil je automatski aktivan i dostupan za zakazivanje.
U cilju stalnog unapređenja i kontinuirane promocije plaćate simboličnih 5e na mesečnom nivou za oglašavanje na platformi, bez uzimanja provizije od održanih časova. Ukoliko izaberete godišnju pretplatu cena je umanjena za tromesečnu članarinu.
Uplatu možete izvršiti kreditnom ili debitnom karticom ili uplatnicom. Primer uplatnice pronađite ovde.
Plaćanje je potpuno bezbedno. U saradnji sa iPay Srbija koji je najpouzdaniji domaći provajder za sve vrste elktronskog plaćanja obezbedili smo Vam pouzdan i efikasan način uplate članrine. Detaljnije o iPay-u pronađite ovde. Svi podaci su enkriptovani, nama kompletno nevidljivi. Možete da obustavite pretplatu kada god poželite na klik. Uvek dobijate najavu 7 dana pred mesečnu naplatu, i maksimalno ste bezbrižni jer i ako dođe do greške, nama je jedan klik da vratimo novac na račun.
Potrebno je da kliknete na “Zaboravljena lozinka”. Stići će Vam na mail instrukcije kako da kreirate novu lozinku.
Nakon što ste se ulogovali, potrebno je da kliknete na "Profil" u korisničkoj navigaciji nakon čege ćete doći na stranicu na kojoj lako možete izmeniti ili dodati podatke.
Ne. Sami određujete cenu i trajanje časova koje držite.
Naplatu održanih časova obavljate u dogovoru sa učenikom bez našeg posredovanja.
Radite kada i koliko želite. Potpuna fleksibilnost bez obaveza.
Ukoliko ne platite članarinu za naredni mesec profil će Vam automatski postati neaktivan. Profil se neće obrisati tako da se u svakom trenutku možete vratiti držanju časova bez ponovne registracije.
Profesori se rangiraju na osnovu aktivnosti na platformi, broju ocena i komentara kao i popunjenosti profila.
Nakon što ste se ulogovali u gornjem desnom uglu klikom na padajući meni kliknite na "Podešavanja profila". Na dnu ove stranice videćete dugme "Izbriši profil". Dobićete upozorenje i nakon potvrde svi podaci sa Vašeg profila biće trajno uklonjeni.

Pitanja učenika

1. Kako da zakažem čas?

Odaberite predmet za koji želite da nađete profesora i izaberite odgovarajućeg. Klikom na Zakaži čas, dobićete kontakt profesora.
Ne. Možes stupiti u direktan kontakt sa profesorom klikom na dugme Zakaži čas.
Časovi se održavaju online, u Vašem prostoru ili u prostoru profesora. Nakon što izaberete određeni predmet možete pronaći filter "Dostupnost" Na profilu izabranog profesora možete videti opcije za održavanje časova.
U dogovoru sa profesorom naplata se vrši pre ili posle časa, po ceni istaknutoj na profilu profesora.
Na profilu profesora u dnu videćete deo za ostavljanje komentara. Ukucajte Vašu ocenu i komentar i klikom na dugme pošalji uspešno ćete ostaviti svoju ocenu.