Neka jezik bude vaša supermoć - učite online uz nas!

Uz dobro poznavanje engleskog jezika mogućnosti širom sveta su vam dostupne.

privatni casovi za sve uzraste

Časovi su isključivo individualni i online.

Profesor posvećen isključivo vama, bez gubljenja vremena u grupama. Naučite samo ono što želite i što vam je potrebno.

U terminima kada vama odgovara

Možete zakazati časove onda kada vama odgovara, bez obzira na to da li ste zaposleni, student ili imate drugačije obaveze. Učenje engleskog jezika ne mora biti opterećujuće - mi vam omogućavamo da učite na vaš način i u vašem ritmu.

Moguća zamena profesora

Ukoliko smatrate da bi drugi profesor više odgovarao vašem detetu, moguće je tražiti zamenu.

Bez obzira da li želite da unapredite svoje karijerne mogućnosti, putujete u inostranstvo ili jednostavno želite da proširite svoje jezičke veštine, učenje engleskog jezika može vam pružiti brojne prednosti.

Pridružite nam se i doživite koliko učenje engleskog jezika može biti zabavno i korisno. Bez obzira na vaše ciljeve - poboljšanje poslovnih komunikacijskih veština, priprema za međunarodne ispite (IELTS, TOEFL) ili jednostavno uživanje u interakciji sa svetom na jeziku koji svet razume - mi smo tu da vam pružimo podršku na putu do jezičkog uspeha.

Standardni paketi časova - A1, A2, B1, B2, C1

Časovi namenjeni svim nivoima. Naučite gramatiku engleskog jezika, obogatite rečnik, koristite fraze, vežbajte govor, kao i čitanje i pisanje.

Konverzacijski engleski jezik

Namenjen onima koji žele da govore na engleskom jeziku bez razmišljanja, ustručavanja i bojaznosti. Uz iskusne profesore zaboravite na srpski jezik, i kroz zanimljive časove steknite samopouzdanje u govoru.

Poslovni engleski jezik

Ključna veština u današnjem globalnom poslovnom okruženju. Naučićete kako da vodite uspešne poslovne razgovore, pišete efikasne poslovne e-mejlove i prezentacije, pregovarate sa partnerima iz inostranstva i još mnogo toga.

Da li mogu da platim u ratama?

Da! Nudimo mogućnost plaćanja u ratama! Za više informacija popunite formu OVDE

STANDARD PAKETI:

Mali paket 150e - 10 časova

Ovaj paket je dizajniran za one koji žele brzi start i osnovno poznavanje jezika. Sa 10 individualnih časova online nastave, dobićete temeljne jezičke veštine i osnove komunikacije na željenom jeziku. Bilo da želite da se upoznate sa osnovnim frazama ili da obnovite svoje znanje, ovaj paket će vam omogućiti solidan početak u vašem jezičkom putovanju.

popularno

Srednji paket 280e- 20 časova

Ovaj paket pruža priliku za proširenje vašeg jezičkog znanja i jačanje veština. Sa 20 časova individualne online nastave, imaćete više vremena za praktikovanje govora, unapređivanje slušanja i usavršavanje gramatičkih struktura. Ovaj paket je pogodan za one koji žele da postignu srednji nivo jezičke kompetencije i steknu samopouzdanje u komunikaciji na željenom jeziku.

Veliki paket 360e- 30 časova

Ovaj paket je namenjen ambicioznijim polaznicima koji žele temeljno usvajanje jezika i postizanje visokog nivoa veština. Sa 30 individualnih online časova, imaćete priliku da produbite razumevanje jezika i poboljšate izražavanje. Ovaj paket je idealan za one koji žele da dostignu viši nivo samostalnosti i tečnosti u govoru na željenom jeziku.

Da budete 100% sigurni

Možete otkazati paket u svakom trenutku tokom trajanja paketa! Iako do sada nismo imali ni jedan zahtev kao što je ovaj, stojimo na raspolaganju da otkažete paket u svakom trenutku!

Dodatni benefiti paketa su:

✅ Nastava se odvija u formi individualnih časova "1 na 1"

✅ U virtuelnoj, Easy učionici se održava nastava online, sa prisustvom profesora.

✅ U ponudi imamo pakete časova engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog i francuskog jezika.

✅ Časovi su dostupni za sve nivoe učenja, od A1 do C1.

✅ Početak nastave je fleksibilan i može biti tokom cele kalendarske godine, prema vašem izboru.

✅ Termin nastave se usklađuje sa vašim potrebama, uzimajući u obzir trenutno dostupne termine i raspored.

✅ Preporučeni tempo rada je 2 ili 3 puta nedeljno, po 60 minuta.

✅ Možete odabrati trajanje kursa od 10, 20 ili 30 termina, u skladu sa vašim ciljevima.

✅ Nastavu izvode profesori sa višegodišnjim iskustvom.

Imate pitanje?

Pišite nam na [email protected] Ili pozovite
060/62-05-414; 063/11-26-482