Privatni časovi sveta oko nas

Pretraži predmet ili profesora

Sortiraj po:

6 dostupnih profesora

Jovana Bratić

0 recenzija

Dostupnost
uto
sre
čet
pet
sub
ned
pon
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h
Slađana Bogdanović

1 recenzija

Dostupnost
uto
sre
čet
pet
sub
ned
pon
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h
Katarina Marković

0 recenzija

Dostupnost
uto
sre
čet
pet
sub
ned
pon
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Uvod u svet oko nas - Otkrijte čuda prirode i društva

Svet oko nas je fascinantna oblast koja obuhvata osnove prirodnih i društvenih nauka, namenjena je najmlađim učenicima sa ciljem da razviju radoznalost i razumevanje sveta koji ih okružuje. EasyPass privatni časovi nude jedinstvenu priliku da vaši mališani kroz interaktivno učenje istražuju prirodu, društvo, nauku i mnogo više. Naši iskusni profesori koriste pristupačne metode i materijale kako bi deci približili složene koncepte na jednostavan način.

Zašto izabrati privatne časove sveta oko nas na EasyPass?

  • Individualni pristup: Svako dete je jedinstveno, sa svojim tempom učenja i interesovanjima. Naši časovi se prilagođavaju individualnim potrebama svakog učenika, omogućavajući im da napreduju u skladu sa svojim sposobnostima.
  • Interaktivno učenje: Koristimo interaktivne metode učenja koje podstiču aktivno učešće dece, uključujući eksperimente, igre i projekte koji pomažu deci da bolje razumeju i zapamte gradivo.
  • Povezivanje sa realnim svetom: Naši časovi naglašavaju praktičnu primenu znanja, povezujući teorijske koncepte sa stvarnim životnim situacijama i fenomenima, čineći učenje relevantnim i zanimljivim.
  • Razvoj kritičkog mišljenja: Osim sticanja znanja, fokusiramo se i na razvoj kritičkog mišljenja, istraživačkih veština i sposobnosti rešavanja problema.

Kako privatni časovi obogaćuju razumevanje Sveta oko nas

  • Istraživanje prirode: Deca će učiti o biljkama, životinjama, vodi, vazduhu, i značaju očuvanja prirode, koristeći primere iz biologije i ekologije.
  • Upoznavanje sa društvom: Kroz časove, deca će se upoznati sa osnovama društvenih nauka, uključujući porodicu, zajednicu, kulturu i istoriju, koristeći elemente iz istorije i geografije.
  • Osnove nauke i tehnologije: Uvod u osnovne naučne koncepte i tehnologiju, uključujući jednostavne eksperimente i projekte koji deca mogu bezbedno istraživati uz pomoć profesora, inspirisano osnovama fizike, hemije i informatike.
  • Kreativnost i izražavanje: Podsticanje kreativnosti kroz umetnost, muziku i literaturu, povezujući likovnu kulturu i dizajn i muzičko obrazovanje sa temama "Sveta oko nas".
  • Povezivanje sa drugim oblastima: Naši časovi "Sveta oko nas" pružaju čvrstu osnovu za dalje učenje u različitim oblastima. Razumevanje prirodnih i društvenih nauka postavlja temelje za naprednije predmete kao što su matematika, nauka o podacima i programiranje, omogućavajući deci da razvijaju interdisciplinarna znanja i veštine.

Privatni časovi "Sveta oko nas" na EasyPass platformi nude deci priliku da na zanimljiv i interaktivan način otkriju čuda prirode i društva. Kroz individualni pristup, praktične aktivnosti i povezivanje sa stvarnim životom, deca razvijaju ljubav prema učenju i stiču znanja i veštine koje će im koristiti kroz ceo život. Prijavite se danas i omogućite svojim mališanima da krenu na uzbudljivo putovanje otkrivanja "Sveta oko nas".