Privatni časovi šaha

Pretraži predmet ili profesora

Sortiraj po:

1 dostupnih profesora

Predrag Danilović

0 recenzija

Dostupnost
pon
uto
sre
čet
pet
sub
ned
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Savladajte igricom uma uz EasyPass privatne časove šaha

Otkrijte dubine šahovske strategije i taktike sa privatnim časovima šaha na EasyPass. Bilo da ste početnik ili napredni igrač, naši iskusni instruktori će vam pomoći da unapredite svoje veštine i razumete složenosti igre.

Šta je šah?

Šah je drevna igra koja kombinuje elemente umetnosti, nauke i sporta. Poznat kao "kraljevska igra", šah razvija memoriju, logičko razmišljanje, i sposobnost planiranja unapred, čineći ga savršenim alatom za mentalno vežbanje.

Kako EasyPass poboljšava vaše šahovske veštine

  • Individualni pristup koji se prilagođava vašem nivou znanja i stilu igre
  • Analiza partija za bolje razumevanje strategija i grešaka
  • Vežbe i zadaci prilagođeni za poboljšanje specifičnih veština

Izaberite profesora koji odgovara vašem stilu igranja

Naši šahovski treneri dolaze sa različitim specijalitetima i stilovima igre. Bilo da želite da poboljšate svoju defanzivnu igru, napad ili otvaranje, možete pronaći instruktora koji će vam pomoći da dostignete svoje ciljeve.

Proširite svoje znanje i uživajte u šahu

Osim što je zabavan, šah je i izuzetno koristan za razvoj kognitivnih sposobnosti. Pridružite se EasyPass-u i otkrijte kako šah može obogatiti vaš život.

Započnite Svoje Putovanje u Svijet Šaha

Ne čekajte više da unapredite svoju igru. Prijavite se za privatne časove šaha na EasyPass danas i krenite putem koji vodi do majstorstva.

Otkrijte Više na EasyPass-u

Pored šaha, nudimo i časove iz mnogih drugih oblasti. Razmotrite i druge online časove koji bi mogli obogatiti vaše znanje i veštine: