Personalni online treninzi

Pretraži predmet ili profesora

Sortiraj po:

1 dostupnih profesora

Milos Tasic

0 recenzija

Dostupnost
pon
uto
sre
čet
pet
sub
ned
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Transformišite svoj život sa personalnim treninzima

U današnjem brzom životnom stilu, pronalaženje vremena za redovne odlaske u teretanu može biti izazov. EasyPass donosi rešenje direktno do vas sa personalnim online treninzima koji se prilagođavaju vašem rasporedu, ciljevima i nivou kondicije.

Zašto odabrati online personalne treninge?

  • Fleksibilnost rasporeda- Vežbajte kad god vam to odgovara, bez brige o radnom vremenu teretane ili putovanju.
  • Individualizovani pristup- Svaki trening je prilagođen vašim specifičnim potrebama, ciljevima i fizičkom stanju.
  • Privatnost i udobnost- Vežbajte u udobnosti i privatnosti svog doma bez pritiska i distrakcija koje donosi javna teretana.
  • Stručno vođenje- Izaberite iz našeg širokog spektra certifikovanih personalnih trenera koji će vam pružiti stručno vođenje i podršku.

Ključni fokusi naših treninga

  • Povećanje snage i mišićne mase: Razvijte snagu i izgradite mišićnu masu kroz ciljane vežbe i programe.
  • Gubitak težine i toniranje: Usredsredite se na sagorevanje masti i oblikovanje tela sa prilagođenim režimima vežbanja i ishrane.
  • Poboljšanje fleksibilnosti i ravnoteže: Uključite elemente joge, pilatesa i funkcionalnog treninga za bolju fleksibilnost i ravnotežu.
  • Povećanje izdržljivosti i kondicije: Podignite svoj kardiovaskularni sistem na novi nivo sa intenzivnim kardio treningima.

Iskoristite maksimum iz svojih treninga Na EasyPass-u, naš cilj je da vam pružimo sve alate i resurse koji su vam potrebni za uspeh. Osim personalnih treninga, nudimo i pristup raznovrsnim resursima koji će vam pomoći da ostanete motivisani i informisani.

Preporučeni predmeti i profesori

Započnite svoje putovanje ka boljem zdravlju danas! Ne dozvolite da vam nedostatak vremena ili pristupa teretani stane na put vašim fitness ciljevima. Prijavite se na EasyPass i izaberite svog idealnog personalnog trenera koji će vas voditi kroz put transformacije iz udobnosti vašeg doma.