← Nazad

Stefan Petrović

Stefan Petrović

40 recenzija

Cena

1000din 45min

Dostupnost

pet
sub
ned
pon
uto
sre
čet
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Časovi za uzrast

  • Predškolski uzrast
  • Osnovna škola (1-4 razred)
  • Osnovna škola (5-8) razred
  • Srednja škola
  • Fakultet

O meni

Zdravo svima! Moje ime je Stefan i imam sedmogodišnje iskustvo u predavanju nemačkog jezika. Ja sam diplomirani filolog germanistike i predajem u gimnaziji u Nišu kao i u osnovnoj školi. Moji polaznici su iz različitih starosnih grupa, od djaka u osnovnoj i srednjoj školi do starijih ljudi, koji su učili ili uče nemački zbog putovanja, posla porodice... Nudim Vam online časove preko različitih platformi. Moji programi po kojima predajem nemački jezik su Schritte International neu, Menschen ili Themen aktuell. Na višim nivoima B2 i C1, Sicher ili Aspekte neu. Pored standardnih kurseva nudim i pripremu za ispite Goethe, TELC, Ösd, ECL, DaF. Budite slobodni da me kontaktirate i zakažite termin, radno vreme je fleksibilno i vikend takođe dolazi u obzir.

Obrazovanje

Filoško-umetnički fakultet u Kragujevcu

Sertifikati

dipl. filolog germanista

Recenzije

40 ocena učenika

Milos Milojevic

Stefan je odlican, trudi se da bude zanimljivo i zabavno, motivise, uvek da dodatni materijal za ucenje i vezbanje. Cista desetka za profu :D

Aleksa

Nastavnik Stefan odlično predaje i ja sam prezadovoljan kako mi radimo. Sve radimo detaljno i nikad ne prelazimo na drugu lekciju dok sve neshvatim. Sve radimo po programu iz moje škole. Volim kada radim sa Stefanom. Sve preporuke za Stefana.