← Nazad

Snežana Klajner

Snežana Klajner

4 recenzije

Cena

1200din 45min

Dostupnost

pet
sub
ned
pon
uto
sre
čet
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Časovi za uzrast

  • Osnovna škola (1-4) razred
  • Osnovna škola (5-8) razred
  • Srednja škola
  • Fakultet

O meni

Profesor engleskog jezika sa preko 20 godina iskustva. Od 2001. vodim svoju školu stranih jezika "Excellent School" (www.excellent.edu.rs) u Bačkoj Palanci. Moji đaci imaju od 4 do 104 godine. U radu sa njima sam naučila da profesor koji ima razumevanja i pozitivan stav može očekivati kao nagradu odličan uspeh od svog đaka. Na usavršavanju u Londonu 1996. i Njujorku 2005. godine uvidela sam koliko je važno da prosvetni radnik neprestano radi na sebi i da širi svoje vidike, kako bi svojim učenicima bio adekvatan voditelj nastavnog procesa, mentor, motivator i saradnik. Na osnovu stečenog iskustva 2006. godine sam napravila svoj kurs engleskog za A1 i A2 nivo, kako bih što više pomogla svojim đacima dok prave prve korake u savladavanju ovog, nama koji govorimo srpski, ne tako bliskog jezika. Što se tiče podučavanja nivoa B1, B2, C1 i C2, poslovnog engleskog i pripreme za međunarodne ispite ( FCE, CAE i IELTS) koristim materijal stranih izdavača. Ako se, pak, odlučite za časove konverzacije, zajedno ćemo odabrati teme koje biste voleli da obradimo. Nešto od materijala koji pripremam možete pronaći na @budiexcellent Uživam u svakom času sa svojim đacima, unapred pažljivo osmišljavam sve aktivnosti kako bi đaci napredovali svakog časa, a i zabavili se. Online nastava za mene nije bauk, već naprotiv , mogućnost da širom otvorimo vrata u svet. Veselim se našem zajedničkom učenju i napretku! Vidimo se u EasyPass učionici!

Obrazovanje

Filozofski fakultet u Novom Sadu, Odsek za anglistiku

Sertifikati

Profesor engleskog jezika i književnosti, licencirani HELC(Heistings English Language Centre) predavač, licencirani ALCC American Language predavač

Recenzije

4 ocena učenika

Andrea

Profesorka koja je uvek pozitivna i koja zna da motiviše svoje učenike da jos više napreduju. Časovi su zanimljivi i lepo objasnjeni. Sve preporuke! :)

Tijana

Predivna profesorka, pedagog i čovek. Ima divnu komunikaciju i pristup deci. Preporučila bih svima koji zele engleski da uce na veoma lak nacin i sa osmehom.