← Nazad

Nikola Jovanović

Nikola Jovanović

5 recenzija

Cena

1500din 45min

Dostupnost

uto
sre
čet
pet
sub
ned
pon
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Veštine

Kreativno pisanje

Pisanje kratkih tekstova

Marketing

Digitalne komunikacije

Izrada prezentacija

Prevođenje sa srpskog na engleski i obrnuto

Microsoft Powerpoint

Razrada projekata

Matematika

Priprema za razgovor za posao i pisanje biografije

Marketing u turizmu

Microsoft Word

Pisanje CV-ja

Časovi za uzrast

  • Srednja škola
  • Osnovna škola (5-8) razred
  • Fakultet

O meni

Ćao društvo, Ja sam Džoni, Diplomirani inženjer organizacionih nauka. Tokom svog studentskog perioda bavio sam se raznim vannastavnim aktivnostima gde sam stekao mnoga znanja iz raznih oblasti. Već sam imao priliku da budem zaposlen u jednoj velikoj američkoj kompaniji koja radi na našem tržištu. Konkretno moja pozicija podrazumevala je pronalaženje mladih talenata za ovu firmu, a do nedavno sam radio kao Softver inženjer u kompaniji Telekom Srbija. Volim da upoznajem nove ljude, da im pomažem u njihovom ličnom razvoju, da razmenjujem znanja sa njima. Smatram sebe kreativnom osobom, koja uvek ima nove metode rada i učenja. Tu sam za vas za sve što vam treba, a gde vam mogu pomoći! Pišite mi slobodno za sve što vam je potrebno. Pozdrav! :)

Obrazovanje

Fakultet organizacionih nauka

Sertifikati

Sertifikovani soft skills trener, IPMA Project Management sertifikat, Potvrda o završenoj obuci u oblasti ljudskih resursa

Recenzije

5 ocena učenika

Lea

Završila sam nekoliko kurseva u vezi marketinga putem kojih sam imala dosta nejasnoća, profesor mi je pomogao da ih savladam na mnogo razumniji način, sve pohvale!

Lena

Posle samo par konverazcijskih časova engleskog se već vide promene u mom izražavanju, i samopouzdanju. Odličan profesor!