← Nazad

Milena

Milena

4 recenzije

Cena

1200din 45min

Dostupnost

pet
sub
ned
pon
uto
sre
čet
08-12h
12-16h
16-20h
20-23h

Časovi za uzrast

  • Predškolski
  • Osnovna škola (1-4) razred
  • Osnovna škola (5-8) razred
  • Srednja škola
  • Fakultet

O meni

Ciao, Ja sam Milena i već nekoliko godina držim časove italijanskog jezika. Svoje iskustvo sticanja i podučavanja italijanskog jezika kombinujem kako bih pružila kvalitetne časove svim uzrastima. Sa strpljenjem i posvećenošću vodim svoje učenike kroz proces učenja italijanskog jezika, pružajući im potrebne veštine i znanja za uspešnu komunikaciju na italijanskom. Moji časovi su prilagođeni individualnim potrebama svakog učenika, jer verujem da je personalizovani pristup ključan za postizanje dobrih rezultata. Bilo da ste početnik koji tek ulazi u svet italijanskog jezika ili želite da usavršite svoje veštine, moj cilj je da vam pružim podršku i motivaciju tokom celog procesa učenja. Takođe, držim i časove engleskog jezika sledećim uzrastima: Predškolski Osnovna škola (1-4) razred Osnovna škola (5-8) razred Srednja škola Kao i potpunim početnicima. **Kalendar slobodnih termina ažuriram svakoga dana** Radujem se našoj saradnji! Ci vediamo! 🍀🇮🇹

Obrazovanje

Filološki fakultet Beograd, katedra za italijanski jezik, književnost i kulturu

Recenzije

4 ocena učenika

Bojana Dejanovic

Milena je savrsena profesorka. Pozitivna, strpljiva, temeljna, ljubazna. Trudi se razumes na najlaksi nacin. Kad prica, kao da si u Italiji. Preporuka :)

Milena Matovic

Milena Matovic

Sve preporuke! Milena je odlična profesorka i jako prijatna osoba. Zaista se vidi da je posvećena, časovi su jako lepo koncipirani i zabavni.